• dr. Marijke Slieker-ten Hove_imagedr. Marijke Slieker-ten Hove

  Dr. Marijke Slieker-ten Hove is directeur van het ProFundum Instituut en geregistreerd bekkenfysiotherapeut en actief in de bekkenfysiotherapie sinds 1992. Na het behalen van het diploma fysiotherapie en vele jaren werk in de particuliere praktijk (waaronder in de Stadspolders) heeft zij het vak bekkenfysiotherapie mede ontwikkeld en vorm gegeven. Zij is 18 jaar verantwoordelijk geweest voor de
  Lees verder: team


 • Aryanne Kolsters_imageAryanne Kolsters

  Aryanne is sinds 2006 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht en woont in Dordrecht. Vanaf 2010 heeft zij de opleiding tot bekkenfysiotherapeut aan de SOMT in Amersfoort gevolgd en is in juni 2013 afgestudeerd. Belangrijke gebieden waar Aryanne zich in heeft bekwaamd zijn sterk gericht op pijn en zij heeft hiervoor diverse cursussen gevolgd.
  Lees verder: team


 • Merel Hilgersom_imageMerel Hilgersom

  Merel is sinds maart 2015 in het Profundum Instituut werkzaam en is MSc Bekkenfysiotherapeut. Merel heeft voor zij kwam werken op het ProFundum Instituut elders veel ervaring opgedaan, ook in het begeleiden van groepen. Zij is verantwoordelijk voor ZwangerFit, MamaFit en VrouwFit in Hendrik Ido Ambacht op de locatie aan de Avelingen 3. Merel is
  Lees verder: team


 • Anja van Wijk_imageAnja van Wijk

  Anja is in 1988 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Sinds die tijd volgde zij nascholing op het gebied van bekken en bekkenbodem. Vanaf 2008 is zij geregistreerd bekkenfysiotherapeut met affiniteit voor zwangerschap. Sinds april 2014 werkt Anja in het ProFundum Instituut. Een ruime ervaring waarbij ook trainingen met groepen een belangrijk onderdeel vormen.
  Lees verder: team


 • Jos Slieker

  Jos Slieker is de locatie manager en technicus van het Instituut. Hierdoor is hij verantwoordelijk voor de financiële administratie. Jos is tevens coördinator voor alle websites die het ProFundum Instituut in de lucht heeft. Er is een intensieve samenwerking met Tonny. Jos heeft begin oktober 2013 zijn BHV-certificaat opnieuw behaald en zal dit blijven onderhouden.
  Lees verder: team


 • Tonny Keuken_imageTonny Keuken

  Tonny Keuken is onze ICT-er en  verantwoordelijk voor alle websites die ProFundum in de lucht heeft. Tonny heeft een lange ervaring op dit gebied en in deze tijd van ontwikkelingen in de social media is het een verademing om op Tonny terug te kunnen vallen.


 • Jacklien Muilwijk_imageJacklien Muilwijk

  Vanaf 1 januari 2015 is het team  uitgebreid met een secretaresse. Jacklien werkt van maandag tot en met donderdag van 8.00 – 13.00 uur en houdt zich bezig met de agenda en studentenadministratie. Daarnaast vervult zij vele andere taken in de back-office.


 • Esther van Wifferen_imageEsther van Wifferen

  Vanaf 1 april 2016 is Esther werkzaam in het Profundum Instituut. Zij is MSc Bekkenfysiotherapeut en is werkzaam op de Volgerlanden in Hendrik Ido Ambacht, Medisch Centrum Zuidhoven en het Dudok erf in Dordrecht. Zij geeft tevens ZwangerFit en MamaFit. Ester is sinds 2010 fysiotherapeut en heeft 5 jaar gewerkt in Numansdorp waar zij speciale
  Lees verder: team


 • Arianne Niewenhuis

  Arianne is naast bekkenfysiotherapeut inmiddels ook kinderbekkenfysiotherapeut en werkzaam sinds april 2017 in het ProFundum Instituut. Zij is werkzaam op de Blaauwweg in Sterrenburg, de Zeester in Hend rik Ido Ambacht en op het Dudokerf.