Het ProFundum Instituut werkt veel met verschillende ziekenhuizen, instituten en praktijken samen.

Pelvic Pain Clinic

Voor patiënten met chronische pijnklachten werken we nauw samen met HET pijncentrum van Nederland in Enkhuizen.

 

 

Preferred care voor onze chronische bekkenpijn patiënten

Als na een uitgebreid onderzoek in onze kliniek blijkt dat patiënten gebaat zijn bij bekkenfysiotherapie, dan sturen we ze graag door naar het ProFundum Instituut. Door de jarenlange intensieve samenwerking met Marijke Slieker en haar team zijn er korte lijnen en kennen we elkaars kwaliteiten. De kwaliteit van de zorg is er hoog en er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste apparatuur en de laatste wetenschappelijke inzichten. We zien elkaar regelmatig persoonlijk en we zorgen ervoor dat ons onderzoek en de behandeling bij ProFundum naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor is er ook veel onderling overleg. Plezierig voor ons en niet in de laatste plaats voor de patiënt. Ik hoop nog lang op deze voet met ProFundum samen te werken. Top zorg!

Fetske Hogen Esch

Fetske Hogen Esch, directeur Pelvic Pain Clinic Enkhuizen

 

Women’s Health Academy

Women’s Health Academy leidt professionals binnen hun eigen vakgebied op tot superspecialisten in vrouwspecifieke zorg en training.

Albert Schweitzer Ziekenhuis

Regionaal Bekkenbodem Centrum
Albert Schweitzer Ziekenhuis

Patiënten die via het RBC een behandeling bekkenfysiotherapie krijgen geadviseerd kunnen bij ons terecht. Er is goed contact met alle verwijzers.

 

Erasmus MC

Bekkenbodemcentrum Erasmus MC

Marijke Slieker werkt zelf 1 dag per 2 weken in het bekkenbodemcentrum van het Erasmus MC. Hierdoor is er veel ervaring met patiënten met complexe problematiek. Bovendien zijn er korte lijnen met alle relevante medisch specialisten die betrokken zijn bij bekkenbodemzorg.

 

Excellent Klinieken

 

Fysiotherapie Ambacht

 

 

 

Bekkenfysiotherapie praktijk “Overwinning”

Proctoskliniek

Deze kliniek wordt gerund door een groep enthousiaste colorectaal chirurgen. Indien de klachten met  bekkenfysiotherapie niet voldoende effectief zijn kunnen we snel een afspraak regelen. U krijgt dan veelal in één bezoek zowel het gesprek als een onderzoek, zodat u snel weet wat er aan de hand is en wat de behandelmogelijkheden zijn. U kunt dan denken aan de volgende klachten:

* bloedverlies bij de ontlasting
* jeuk en/of pijn in de anus
* bulten in of rondom de anus
* verlies van vocht/pus uit de anus of een wond/opening daar vlakbij
* ongewild laten van winden of verliezen van ontlasting
* zwaar gevoel in de anus of de vagina

 

 

 

Fysiotherapie Dubbeldam

Deze praktijk, gevestigd in Dubbeldam en in het Stadswiel, heeft o.a. manuele therapie en kleinschalige medische fitness mogelijkheid

Folkert Rikkert de Koe

Balanz Fysiotherapie

Fitness onder begeleiding van fysiotherapeuten.

Avans+

Avans+ biedt ruim 200 postbachelor- en masteropleidingen aan op verschillende locaties in Nederland.