Vanaf 1 april 2016 is Esther werkzaam in het ProFundum Instituut. Zij is MSc Bekkenfysiotherapeut en is werkzaam op de hoofdlocatie in Dordrecht.

Esther heeft sinds september 2021 het stokje van Marijke Slieker overgenomen als praktijkeigenaar van het ProFundum Instituut.

Esther is bereikbaar via esthervanwifferen@profunduminstituut.nl

Arianne is naast bekkenfysiotherapeut inmiddels ook kinderbekkenfysiotherapeut en werkzaam sinds april 2017 in het ProFundum Instituut. Zij is werkzaam op de hoofdlocatie aan de van Godewijckstraat.

Zij is te bereiken via: arianneniewenhuis@profunduminstituut.nl

Merel is sinds maart 2015 in het Profundum Instituut werkzaam en is MSc Bekkenfysiotherapeut. Merel heeft voor zij kwam werken op het ProFundum Instituut elders veel ervaring opgedaan. Merel is deels werkzaam in Hendrik Ido Ambacht bij Fysiotherapie Ambacht.

Merel is in Dordrecht ook echografist en is naar haar patiëntzorg zeer actief in het onderwijs.

Zij is bereikbaar via merelhilgersom@profunduminstituut.nl

Anja is in 1988 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Sinds die tijd volgde zij nascholing op het gebied van bekken en bekkenbodem. Vanaf 2008 is zij geregistreerd bekkenfysiotherapeut met affiniteit voor zwangeren met klachten.

Sinds april 2014 werkt Anja in het ProFundum Instituut. Een ruime ervaring waarbij ook trainingen met groepen een belangrijk onderdeel vormen. Binnen ons instituut is Anja onze kwaliteitsmanager.

Anja is sinds 2018 0ok echografist.

Anja is rechtstreeks bereikbaar via anjavanwijk@profunduminstituut.nl

Dorien is al enige jaren werkzaam bij het ProFundum Instituut. Vanaf jaar 1 van de opleiding bekkenfysiotherapie heeft zij ervoor gekozen om het vak te leren in een gespecialiseerde praktijk. Dorien zit nu in het 2de jaar van de opleiding bekkenfysiotherapie, geen uitdaging gaat Dorien uit de weg en maakt samen met de patiënt een passend behandelplan!
Dorien is bereikbaar via dorienvanmulligen@profunduminstituut.nl
Arija is sinds okt. 2021 werkzaam bij ons als bekkenfysiotherapeut en manueeltherapeut MSc. en kijkt dus altijd van beide kanten naar de hulpvraag van iemand. Arija is secretaris van de bekkenwerkgroep Nederland en ze zit als lid van de commissie richtlijnontwikkeling in het bestuur van het diastasenetwerk. Tevens is ze hoofd van de expertgroep diastase in deze regio.
Haar werk is eigenlijk ook wel een van haar hobbies. Ze heeft dan ook al vele cursussen gevolgd m.b.t. lage rug, het bekken en de bekkenbodem, waaronder ook dry needlen en echografie.
Arija is bereikbaar via arijazeedijk@profunduminstituut.nl

Maaike is in 2017 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en wist al snel dat ze zich wilde specialiseren in klachten rondom het bekkengebied. In 2018 is ze begonnen met de masteropleiding en is in 2021 afgestuurd als bekkenfysiotherapeut Msc.  Snel daarna is ze gaan werken bij ProFundum en is sinds januari 2022 deel van het team van ProFundum. 

Ze is zowel op de hoofdlocatie in Dordrecht als op de Volgerlande in Hendrik-Ido-Ambacht werkzaam. Je kan haar bereiken via; maaikesiemons@profunduminstituut.nl

Het ProFundum Instituut is in 2011 door Marijke Slieker-ten Hove opgericht en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een specialistisch bekkencentrum, voor de zorg en behandeling van bekken(bodem)gerelateerde problematiek, in de regio Drechtsteden.  

Naast het runnen van ProFundum Instituut, heeft Marijke zich ook alle jaren met veel passie en toewijding in gezet voor ontwikkeling van het vak bekkenfysiotherapie. Bij deze willen wij laten weten dat Marijke (grotendeels) gaat genieten van haar welverdiende pensioen. Marijke blijft voorlopig nog beschikbaar voor onderwijs, lezingen en onderzoek maar is per januari 2022 gestopt met de patiëntenzorg. 

Marijke wil iedereen bijzonder bedanken voor het vertrouwen dat u alle jaren in haar gesteld hebt. Wij bedanken ook via deze weg Marijke voor alles wat ze voor ons (als directe collega’s), het vak maar bovenal voor alle patiënten betekend heeft!

Jacklien werkt van maandag tot en met donderdag van 8.00 – 13.00 uur en houdt zich bezig met de agenda en studentenadministratie. Daarnaast vervult zij vele andere taken in de backoffice en is zij een spin in het web voor alle onderwijsactiviteiten.

Vanaf september 2021 tref je Trudy met enige regelmaat aan achter de balie, haar vaste werkdag is vrijdag. Samen met Jaklien vormt zij het secretariaat van het ProFundum Instituut.

Tonny Keuken is onze ICT-er en verantwoordelijk voor alle websites die ProFundum in de lucht heeft.

Tonny heeft een lange ervaring op dit gebied en in deze tijd van ontwikkelingen in de social media is het een verademing om op Tonny terug te kunnen vallen.