Vrouwelijke ondernemer Drechtsteden van het jaar!!!!!

VOPD2015-1

Vrijdagmiddag 13 januari is Marijke Slieker- ten Hove door de jury unaniem uitgeroepen tot Vrouwelijke Ondernemer van de Drechtsteden 2015.

In het jury-rapport is sprake van een inspirerende vrouw die weet wat ze wil en die in korte tijd blijk heeft gegeven van ondernemerschap en ondernemerslust.

Haar kennis en haar passie worden met name genoemd evenals het feit dat zij het verschil wil maken voor mannen en vrouwen die soms jaren met klachten lopen die niet altijd serieus worden genomen.

Met name genoemd zijn de opzet van het bedrijf met de onderdelen Zorg, Educatie, Sport en Voorlichting waarmee Marijke vooruitstrevend bezig is. Sociale media spelen een belangrijke rol in het bedrijf en zij kijkt steeds waar haar doelgroep te vinden is. Haar betrokkenheid bij de patiënten wordt apart benadrukt.

IMG_0475 IMG_0476

De organisatoren Cisca Stasse en Jaqueline Quispel hebben de laatste weken keihard gewerkt om deze verkiezing rond te krijgen. Hier overhandigt Cisca de prijs, die vergezeld gaat van een fraaie ring, aan Marijke.

 

Meer informatie over de verkiezing is terug te vinden op de site van de ondernemersprijs www.vopd.nl

Scroll naar bovenkant